Redovan servis plinskih bojlera je nužan i potrebno ga je obaviti jednom do dva puta godišnje, ali od strane kvalificirane servisne tvrtke kako ne bi došlo do nepotrebnih kvarova.

Upravo zato smo mi tu za Vas! Brinemo da Vaš sustav plinskih instalacija radi besprijekorno, kako biste se unutar svog doma osjećali sigurno i toplo. Pružamo kompletan sistematski servis bojlera te ukoliko je potrebno otklanjamo potencijalne nepravilnosti i potičemo regulaciju optimalne potrošnje.

Za Vas odrađujemo kompletnu izradu i kontrolu instalacija, vršimo sanacije dotrajalih i tehnički neispravnih plinskih instalacija, a pri samoj izradi svojim klijentima pružamo stručne savjete ciljajući na najbolje.

Servisiranje plinskog bojlera

PROFESIONALNOST NA RAZINI

Kako bismo i sami bili sigurni u kvalitetu odrađenog, vršimo usluge tjednog nadgledanja uz stručni nadzor nad procesom izrade instalacija, stanjem bojlera i kotlovnice.

Naš stručni tim instalaterske radove obavlja brzo, kvalitetno i profesionalno, uz garanciju izvršenog.

Briga o kotlovnici

BRINEMO O KOTLOVNICAMA

Izrada i sanacija kotlovnica vrlo je škakljiv posao i zahtijeva visoku stručnost. Vrlo je važno da kotlovnica radi pravilno stoga ju prepustite nama jer mi ćemo učiniti da vaša kotlovnica radi bez greške.

Imate upit ? Kontaktirajte nas