Pod centralnim grijanjem podrazumijeva se centralna proizvodnja topline kod koje se vruća voda pomoću crpki raspoređuje kroz cijeli prostor putem radijatora te se time održava stalna temperatura prostora.

Nudimo Vam optimalna rješenja grijanja, poštujući Vaše želje i potrebe. Vršimo montaže instalacija grijanja uz ugradnju provjerenih materijala. Servisiramo i održavamo postojeće instalacije.

Zahvaljujući visokoj stručnosti vršimo i servis kotlovnica jer upravo je kotlovnica samo srce centralnog grijanja. Učestalost ovog servisa ovisi o veličini i snazi instalacije, a kotlovnica treba efikasno ispunjavati svoju svrhu, uz prilagodbu Vašim potrebama.

Solarni kolektori

Solarni kolektori

Solarno grijanje je proces konvertiranja sunčeve u toplinsku energiju koji se vrši putem kolektora. Ovaj način omogućuje visoku uštedu energije i preporučuje se zbog ekološkog aspekta. Nudimo vam pouzdana rješenja solarnog grijanja, a ako tražite savjet – stojimo vam na raspolaganju!

Podna grijanja

Podna grijanja

Podno grijanje pruža iznimnu ugodnost. Ovdje se direktno zagrijava pod, a kod prijenosa topline zagrijavaju se i zidovi i strop. Obzirom da radi na nižim temperaturama nego radijatorsko, troši manje energije.

Za kvalitetno ugrađivanje ovog sistema bitan je materijal, vrhunska izvedba i stručnost instalatera – pouzdani smo u svemu navedenom.

Instalater i klijent

SIGURAN PARTNER U SVIM INSTALACIJAMA

Da bismo održali korak s nadolazećim inovacijama u instalaterskim i servisnim poslovima i time Vam pružili najkvalitetniju moguću uslugu, naš tim se kontinuirano educira i pronalazi prava rješenja za Vas.

Sigurnost doma

ODLAZITE NA PUT, A TKO ĆE GRIJATI KUĆU?

Za naše vjerne klijente iz inozemstva vršimo usluge nadgledanja kuća i svih instalacija u zimskom periodu. Ne brinite se, jer mi brinemo o vašim instalacijama.

Imate upit ? Kontaktirajte nas